-

Gözden kaçırmayın

Süper Lig'de Kritik Karşılaşma: MKE Ankaragücü Sahasında Corendon Alanyaspor'u AğırlıyorSüper Lig'de Kritik Karşılaşma: MKE Ankaragücü Sahasında Corendon Alanyaspor'u Ağırlıyor

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Birçok vatandaşımız deprem nedeniyle mağdur oldu. Bu doğal afet karşısında etkilenen bölge halkına ve tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Olayın ardından, hasar tespit çalışmaları ve acil yardım operasyonları hızla başlatıldı.

Ekipler, yerel yetkililerle işbirliği yaparak çalışmalarını sürdürüyor ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için tedbirler alıyor. Uzmanlar, meydana gelen depremin ardından olası artçı sarsıntılara karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulunmuş ve vatandaşlara resmi açıklamalara dikkat etmeleri önerisinde bulunmuştur.

Deprem sonrasında yaşanan gelişmeler ve alınan önlemler hakkında kamuoyu sürekli olarak bilgilendirilmekte ve yetkililer tarafından güncel bilgiler paylaşılmaktadır.

#Tokat #deprem #Sulusaray #doğalafet #yardım #acilservis #güncelbilgi