-

Gözden kaçırmayın

"Yabani" Dizisi İzleyicileri Ekranlara Bağlıyor

Televizyon ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Yabani'nin merakla beklenen 31. bölümünün ikinci fragmanı yayınlandı. Serhan'ın yaşadığı kaza sonrasında yürüme yeteneğini kaybetme ihtimali olduğu ve bu durumun yankı uyandıracağı ortaya çıktı. "Tek Bir Yalan Yıkar Beni" başlığıyla yayınlanan fragman, izleyicileri heyecana sürükledi.

Hikayesini bir sokak çocuğunun varlık mücadelesine odaklanan Yabani, dram türündeki bu bölümüyle de izleyicileri ekran başına kilitlemeyi hedefliyor. Yabani karakterinin, henüz dört yaşındayken kayboluşu ve on yedi yıl sonra "Yaman Ali" olarak evine geri dönüşünü anlatan dizi, sıra dışı öyküsüyle dikkat çekiyor. Dizi, her Salı günü akşam saat 20.00'de ekranlara geliyor.

Yabani dizisinin ünlü oyuncu kadrosunda Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi gibi isimler yer alıyor. NTC Medya imzasını taşıyan yapımın yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstlenirken, yönetmen koltuğunda M.Çağatay Tosun oturuyor. Hikayenin kaleminden sorumlu olan isim ise Hilal Yıldız.

Ender Gündüzlü'nün müziklerine hayat verdiği dizi, gerek oyuncu kadrosu gerekse de hikayesiyle izleyiciler tarafından beğeniyle takip ediliyor. Dramatik ögelerin izleyiciyi hem düşündürdüğü hem de eğlenceye boğduğu Yabani, her hafta yeni bölümleriyle meraklılarını ekran başına çekmeye devam edecek gibi görünüyor.