-

Gözden kaçırmayın

Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, Bölge Müdürü Birol Çınar ile Bir Araya GeldiBozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, Bölge Müdürü Birol Çınar ile Bir Araya Geldi

İzmir Kültür Sanat Fabrikası, bu hafta sonu gerçekleşecek çeşitli kültürel etkinliklerle sanatseverleri ağırlayacak. Her yaştan insanın katılabileceği atölye çalışmaları, konserler, tiyatro gösterimleri ve sanatsal sergiler gibi etkinlikler programın bir parçası olacak.

İzmir Kültür Sanat Fabrikası'nın düzenlediği etkinlik programı, hafta sonunu kültürel etkinliklerle renklendirmek isteyen sanatseverler için ideal bir fırsat sunuyor. Etkinlikler hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yapmak isteyenler, önceden kayıt yaptırmayı unutmamalılar.

İzmir Kültür Sanat Fabrikası, sanatseverlere eşsiz bir hafta sonu deneyimi yaşatırken, etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgilere ve kayıt işlemlerine fabrikanın internet sitesinden ulaşılabiliyor. İzmir Kültür Sanat Fabrikası, farklı sanat alanlarını keşfetmek ve unutulmaz anılar biriktirmek isteyen herkesi ağırlamaktan mutluluk duyuyor. Bu etkinliklerle kentin kültürel hayatına değer katmayı hedefliyor.

#İzmirKültürSanatFabrikası #sanatetkinlikleri #kültüra etkinlik #sanatseverler #etkinlikprogramı #atölyeçalışmaları #konserler #tiyatro #sanatsalsergiler #sanatdostları #kayıt #kültürelhayat