-

Gözden kaçırmayın

Hudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandıHudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Duygu dolu anların yaşandığı "Korkma Ben Yanındayım" dizisinin merakla beklenen final bölümüne ait ilk fragman izleyiciyle buluştu. Bu hafta ekrana gelecek olan 7. bölümde, yaşanan trajik olaylar ve karakterlerin hayat mücadeleleri finale doğru doludizgin ilerliyor.

Dizide, ailesinin umut bağladığı ve geleceğinden büyük beklentileri olan İnci karakterine Nilsu Berfin Aktaş hayat verirken, öğrencilik hayatını finanse edebilmek adına burslu olarak gittiği özel bir kolejde karşılaştığı zorluklar izleyiciyi derinden etkiliyor. Sınıf arkadaşı ve okulun varlıklı sahibinin oğlu Mert karakteri ise Eren Ören tarafından canlandırılıyor. Genç çiftin beklenmedik hamilelik haberiyle değişen hayatları, kendi gelecek planlarının dışında, aynı zamanda aileleri için de büyük dönüşümlere yol açıyor.

İnci'nin annesi Seher, kızı için hayalini kurduğu doktorluk mesleğinin peşinden gitmesine yardımcı olmaya çalışıyor. Karaktere, Günay Karacaoğlu'nun yarattığı sıcaklık ve sert mücadele ruhu dikkat çekiyor. Kolejin baskıcı müdürü ve sahibi Turgut rolüne ise Murat Aygen hayat veriyor. Eşi Aylin ile olan ilişkisi ve evlatlarına karşı sorumlulukları dizide dikkat çeken başka bir dinamik olarak izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Final bölümünde, beklenmedik gelişmeler ve karar anlarıyla dolu bir hikaye, iki ailenin geleceğine nasıl bir yön vereceği merak konusu. Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy, yönetmen koltuğuna ise Merve Çolak oturuyor. Erkan Birgören'in kaleme aldığı senaryo, izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkartacak.

"Medyapım" tarafından hayata geçirilen "Korkma Ben Yanındayım" dizisi, Cumartesi günü saat 20.00'de televizyon ekranlarında final bölümüyle vedaya hazırlanıyor. Bu etkileyici hikayedeki son perde, seyircilerin beğenisine sunulacak.