-

Gözden kaçırmayın

Hudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandıHudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların popüler dizisi Yalı Çapkını'nın merakla beklenen 67. bölüm fragmanı seyirciyle buluştu. Star TV'de Cuma günü akşam saatlerinde yayınlanacak olan bölümde, yalıda yaşanan olaylar izleyiciyi bir kez daha ekran başına kilitleyecek.

Yalının düzeni, Hattuç'un gelişiyle altüst olur ve Halis Ağa'nın verdiği destek ile otoritesini sağlamlaştırır. Ev halkı ise olası gelişmeler karşısında endişeli bir bekleyiş içindedir. İfakat'ın aldığı şoke edici haber, onu hızla harekete geçmeye itarken, kına hazırlıkları devam ederken Ferit, olası bir saldırıya karşı güvenlik önlemlerinin pekiştirilmesi gerektiğini savunur.

İş dünyasında gücünü yeniden inşa etmek isteyen Orhan, amacına ulaşmak için kimseden çekinmeden sert kararlar alır. Diğer yandan, Pelin ve Kaya arasındaki artan yakınlık, yeni anlaşmazlıkların fitilini ateşler. Seyran, Pelin'e karşı duyduğu öfkeyi saklamazken, Ferit ve Seyran arasında yaşanan sevgi ve güven dolu anlar, izleyicinin yüzünde gülümsemeye sebep olacak.

Antep'ten İstanbul'a uzanan bu aşk ve entrika dolu hikayede Halis ve Hattuç, uzun yıllar sonra kavuşacakları o anı beklerken, düğünlerinde yaşanacak beklenmedik bir sürpriz herkesi şaşırtacak.

Başrollerinde yetenekli oyuncular Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını, bir Antepli ailenin evlilik sürecinde yaşadığı sıra dışı olayları konu alıyor. İstanbul'a gelin giden Antepli bir kızın etrafında şekillenen dizinin kadrosunda Çetin Tekindor, Şerif Sezer ve Gülçin Şantırcıoğlu gibi ustalar da rol almakta.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin'in oturduğu ve Leyla Uslu Oter ile Ekin Akçay'ın kaleme aldığı Yalı Çapkını'nın yeni bölümü, dram, aşk ve çekişme dolu sahneleriyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi vaat ediyor.