-

Gözden kaçırmayın

Hudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandıHudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Televizyon dizisi "Yabani"nin 31. bölümünde, karakterler arasındaki gerilim giderek artıyor. Dizinin en son bölümünde, Alaz ve Asi arasındaki ilişki sıkıntılı bir hal almış, Alaz Asi'ye kimsesizliği konusunda sitem etmiş bulunuyor. Ayrıca dizideki başka bir önemli gelişme olarak Serhan'ın karanlık planları bir bir açığa çıkmaya başlıyor.

Serhan'ın Neslihan ile ilgili düzenlediği evlilik tuzağının ortaya çıkmasıyla, Güven'in kontrolünü kaybettiğine ve Serhan'ın ise kendine yeni bir koz bulduğuna tanık oluyoruz. Serhan bu durumu lehine çevirmeye çalışırken, bir yandan da Şebnem ile paylaştığı kirli sırlar su yüzüne çıkmaktadır. Serhan, bu sorunları aşabilmek için her yolu deniyor.

Öte yandan, Rüya gerçekleri saklama kararı almış olsa da Yaman onun bir şeyler gizlediğinden şüphelenmekte, Alaz ve Çağla'nın da Rüya'nın sırrına vakıf oldukları anlaşılmakta. Alaz, babası Serhan'ın kendisine yüklediği sorumlulukların ağırlığı altında ezilirken, gelecekte Asi'ye zarar vereceği korkusu onu bazı zor kararlar almak konusunda zorluyor.

Yaman, artık herhangi birine güven konusunda tereddütler yaşamakta ve Elif'in uyarılarına kulak vermeye başlamaktadır. Dizinin bu bölümünde, Elif'in gerçekleri ortaya çıkarma çabası tehlikeli sonuçlara yol açabilir.

"Yabani", ana karakteri olan Yaman Ali'nin zorlu hayat hikayesini konu alıyor. Genç yaşta bir sokak çocuğuna dönüşen ve on sekiz yıl sonra gerçek ailesine geri dönen Yaman, hayatta var olma mücadelesini sürdürmektedir.