-

Gözden kaçırmayın

Hudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandıHudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı

94. bölümüyle heyecan dolu anlara sahne olan Survivor All Star 2024 yarışmasında yine baş döndüren bir iletişim oyunu ekranlara geldi. Bu zorlu yarışmayı, hayatta kalmak ve birbirinden çekişmeli mücadelelere tanık olmak isteyen izleyiciler TV8'de yerlerini aldılar.

Acun Medya'nın hazırladığı ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen Survivor, yarışmacılarının ıssız bir adada verdiği yaşam savaşını ve birincilik için yaptıkları rekabeti gözler önüne seriyor.

Bu bölümde iki takım, iletişim ödülü için kıyasıya bir rekabet sergiledi. Kırmızı Takım'da; güçlü isimler Merve Aydın, Nagihan Karadere, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Özgür Tetik, Atakan Arslan, Hilmi Cem İntepe, Nefise Karatay ve Yunus Emre Özden yer alırken Mavi Takım'da ise; Seda Ocak, Berna Canbeldek, Damla Can, Yasin Obuz, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay ve Batuhan Karacakaya mücadele etti.

Verilen ödülleri kazanmak ve rakip takımı geride bırakmak adına yarışmacılar tüm yeteneklerini sergilemekten çekinmedi. Bu hırslı yarış ve takımlar arasındaki etkileyici mücadele, izleyenleri her bölümde daha da merak içinde bırakıyor.