-

Gözden kaçırmayın

Türkiye Eğitim Meclisi Toplantısında Önemli Kararlar AlındıTürkiye Eğitim Meclisi Toplantısında Önemli Kararlar Alındı

Bu hafta, kendi üretimleriyle uluslararası pazara açılmak isteyen yerel girişimciler için önemli bir eğitim etkinliği düzenlendi. Amerika Birleşik Devletleri merkezli online e-ticaret platformu Etsy'nin olanaklarını ve işleyişini anlatan bu seminer, el emeği ve özgün ürünlerin global pazardaki yerini pekiştirmeyi hedefledi.

Eğitime katılan iş insanları, Etsy'de nasıl bir mağaza açılacağı, ürünlerin nasıl pazarlanacağı ve platform üzerinde efektif satış yapabilme teknikleri gibi birçok konuda bilgi sahibi oldu. Aynı zamanda, verimli mağaza yönetimi ve satış stratejileri üzerine de detaylı bilgiler verildi. Etkinlik, katılımcıların sorularını yanıtlamak, tecrübelerini paylaşmak ve birbirleriyle etkileşimde bulunmalarını sağlayan interaktif bir formatla icra edildi.

Seminere katılan girişimciler, Etsy platformunu etkin kullanma ve uluslararası alanda rekabet edebilme yönünde önemli bilgiler edindiler. Katılımcıların alanlarında uygulayabilecekleri pratik bilgilerle donanmış olmaları, bu seminerin başarısını pekiştiren önemli faktörler arasında yer aldı.