-

Gözden kaçırmayın

Siber Güvenlik Farkındalığını Artırmak İçin Eğitim Etkinliği DüzenlendiSiber Güvenlik Farkındalığını Artırmak İçin Eğitim Etkinliği Düzenlendi

Tıp ve sağlık alanında önemli bir adım olan beyaz önlük giyme geleneği, Gülhane Eczacılık Fakültesi'nde coşkuyla kutlandı.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. [Dekanın İsmi], ev sahipliğinde gerçekleşen törende, eczacılığa yeni adım atan öğrencilere önlükleri verildi. Tören, üniversitenin konferans salonunda, akademisyenlerin, öğrencilerin, ailelerin ve idari personelin yoğun katılımıyla yapıldı.

Dekan törende yaptığı konuşmada, eczacılık mesleğinin toplum sağlığı üzerindeki hayati önemini vurgulayarak, öğrencilerden bu sorumlulukla hareket etmelerini istedi. Ayrıca, gelecekteki sağlık profesyonellerini yetiştirmenin önemi üzerinde durdu ve öğrencilere akademik kariyerleri boyunca başarılar diledi.

Beyaz önlüklerini giyen öğrenciler, mesleki hayatlarının başlangıcını kutlarken; akademisyenler ve aileler de bu özel anları onlarla birlikte yaşadı. Geleneksel hale gelen beyaz önlük töreni, öğrencilerin eczacılık eğitimlerine başlamalarının ve sağlık sektöründeki profesyonel rollerini üstlenmelerinin bir simgesi olarak kabul ediliyor.