-

Gözden kaçırmayın

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, MIKTA Toplantısı sırasında Yunus Emre Enstitüsü'nü ziyaret ettiTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, MIKTA Toplantısı sırasında Yunus Emre Enstitüsü'nü ziyaret etti

Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5'inci Konferansı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin Gazze ve tüm Filistin'e verdiği desteğin süreceğini duyurdu.

Savaş, Türkiye'nin Filistin'deki sorunların çözümü için gerekli tüm imkanları kullanmaya hazır olduğunu ve bölgesel ile uluslararası platformlarda Filistin halkının yanında olduğunu belirtti. Milletvekili, zorluklarla mücadele eden Filistin halkına Türkiye'nin gösterdiği dayanışmanın ve desteklerin önemine işaret etti.

Türkiye'nin konuyla ilgili tüm kurumlarıyla sürekli çalışmalar yürüttüğünü vurgulayan Savaş, konferansın Filistin'deki mevcut duruma uluslararası dikkat çekmek ve çözüm bulma amacını taşıdığını ifade etti. Konferansta, Filistin meselesi üzerine fikir alışverişi yapıldığı ve barışın sağlanması için ortak çabaların önemine değinildiği kaydedildi.