-

Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Bahçeli'den MHP İl Başkanı Alıcık'a Selam ve MesajGenel Başkan Bahçeli'den MHP İl Başkanı Alıcık'a Selam ve Mesaj

Türkiye'de hayvancılık sektöründe görev alan veteriner hekimler için anlamlı bir gün olan Dünya Veteriner Hekimler Günü, geniş çapta kutlanıyor. Veteriner hekimlerin; hayvan sağlığı başta olmak üzere halk sağlığına katkıları, onların bu özel günde bir kez daha vurgulanıyor. Bu meslek grubuna duyulan minnet ve teşekkürler, kamuoyuna yönelik yapılan açıklamalarla ifade ediliyor.

Günün önemi, veteriner hekimlerin hem hayvan sağlığını koruma hem de halk sağlığını tehdit edebilecek etkenlere karşı koyan çalışmalarını ön plana çıkarmak için kullanılıyor. Özellikle bir kamuoyu mesajı aracılığı ile bu değerli meslek grubunun takdire şayan çabaları hatırlatılıyor ve toplumsal destek mesajlarıyla beraber, veterinerlerin hak ettikleri övgü ve onurlandırmaların altı çiziliyor.

Dünya Veteriner Hekimler Günü dolayısıyla yapılan bu duyurular, sektördeki motivasyonu artırma ve hayvan refahını sağlama yolundaki çabaları destekleme amacını taşıyor.