-

Gözden kaçırmayın

Tire Belediyesi Halk Oyunları ve Dans Kursları BaşladıTire Belediyesi Halk Oyunları ve Dans Kursları Başladı

Dünya Veteriner Hekimler Günü, hayvan sağlığına adanmış veteriner hekimlerin çabalarının takdir edildiği özel bir zaman dilimi olarak önemini koruyor. Bu günde, veteriner hekimlerin hayvan refahını önceleyen özverili çalışmaları, tüm dünya genelinde takdirle karşılanmaktadır.

Bu kapsamda, veteriner hekimler hayvanların sağlığını koruma ve geliştirme görevini büyük bir titizlikle yerine getirirken, bizler de onların bu kıymetli çabalarına duyduğumuz minnettarlığı ifade etmekteyiz. Onların bu özverili çalışmaları, hayvanlara yönelik sağlık hizmetlerinin uluslararası standartlarda sürdürülmesini sağlayan temel taşlardan biridir.

Veteriner hekimlerin, Dünya Veteriner Hekimler Günü'nde onların mesleki bilgi, beceri ve adanmışlıklarının farkında olmak ve takdir etmek, onlara olan saygımızı ve desteğimizi göstermenin yanı sıra, toplum olarak dört ayaklı dostlarımıza karşı olan sorumluluklarımızı hatırlatmaktadır. Bu özel gün, veteriner hekimlerimize sağlık hizmetlerindeki başarılarının devamını dileyerek onları onurlandırmak için mükemmel bir fırsattır.