-

Gözden kaçırmayın

"Kızıl Goncalar" Sezon Finaliyle Ekranlarda

"Dram ve aksiyonun harmanlandığı popüler TV dizisi "Gaddar"ın yeni bölümünde, Dağhan ve Korkut arasındaki çekişme tüm hızıyla devam ediyor. Korkut'un Dağhan'ı etkisiz hale getirmek için kurduğu tuzak, beklenmedik bir şekilde bozguna uğruyor.

Yeni bölümde yaşananlar, Dağhan'ın kaçırılması ve bu zorlu durumdan kurtulma çabasıyla dikkatleri çekiyor. Dağhan, özgürlüğüne kavuşurken aynı zamanda sevdiklerinin güvenliği için de mücadele etmek zorunda kalıyor. Özellikle Aydan ve Oya'nın tehlikede olduğunu öğrenince, izleyiciler adeta nefeslerini tutuyor.

Gaddar"ın son bölümü, Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Fatih Berk Şahin gibi isimlerin başarılı oyunculukları ile de göz dolduruyor. Her Cuma akşamı yayınlanan dizi, hem dramatik yapıları hem de aksiyon dolu sahneleri ile haftanın en çok izlenen ve konuşulan yapımları arasında yer alıyor.

Korkut'un intikam odaklı hareketlerine karşın, Dağhan'ın ağabeyini kurtarma çabası ve aile bağları üzerine kurulu hikaye, izleyiciye duygusal ve gerilim dolu anlar sunuyor. İhanet, aşk ve aile temalarının işlendiği "Gaddar", Türk televizyonlarında iz bırakmaya devam ediyor.