-

Gözden kaçırmayın

"Kızıl Goncalar" Sezon Finaliyle Ekranlarda

"Hudutsuz Sevda" dizisinin merakla beklenen 30. bölümünün ikinci fragmanı izleyicilerle buluştu. Dizinin bu bölümünde Halil İbrahim’in dramatik yaşam öyküsü daha da ağırlaşarak devam ediyor. Genç yaşta bir kan davası sonucu babasını kaybeden Halil İbrahim, İstanbul'a sürüklendi ve 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e dönüş yapıyor. Ancak, hayatını yeniden inşa etme planları beklenmedik olaylarla baltalanıyor.

Dizi, Halil İbrahim karakterini canlandıran Deniz Can Aktaş'ın hikayesine odaklanırken, diziye yeni katılan Zeynep karakteriyle yaşamı daha da karmaşık bir hal alıyor. Miray Daner tarafından hayat verilen Zeynep, intikam peşinde bir kadın olarak hikayeye yeni bir boyut katıyor. Halil İbrahim, bu karmaşa içinde eski aşkı Yasemin ile evlenmeyi planlarken Zeynep'le yolları kesişiyor.

Medyapım imzasını taşıyan ve Murat Öztürk'ün yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosunu Bahadır Özdener yazıyor. Esra Dermancıoğlu, Mesut Akusta ve Hülya Şen gibi tecrübeli isimlerin de bulunduğu oyuncu kadrosu, dram türündeki bu yapımda izleyicilere duygusal anlar vaat ediyor.

"Hudutsuz Sevda" her Perşembe 20.00'de NOW platformunda yayınlanıyor. Dizinin son gelişmelerini ve özel içeriklerini takip etmek için videoları ve güncellemeleri sürekli yenilenen resmi sosyal medya hesapları üzerinden takip edebilirsiniz.