-

Gözden kaçırmayın

"Kızıl Goncalar" Sezon Finaliyle Ekranlarda

Gergin anlar ve stratejik hamlelerle dolu son bölümde, Meryem'in tarikata yönelik hamlesi sonrasında Cüneyd başta olmak üzere Sadi Hüdayi, Hasna ve Naim polis tarafından gözaltına alındı. Zeynep ise Çocuk İzleme Merkezi'ne yerleştirildi. Gözaltına alınan Cüneyd'in sağlık durumu ve yapılan itiraflar dedesi Sadi Hüdayi tarafından büyük bir endişeyle izleniyor.

Bu karışıklığı avantaja çevirmeye çalışan Affan, Sadi Hüdayi'ye dergah liderliğinin risklerini taşıyan bir teklif yaptı. Cüneyd, dedesiyle iletişim kurmak amacıyla onu bulmaya yönelik adımlar attı. Öte yandan, dergah liderliğini üstlenmeye hazırlanan Sadi Hüdayi, Cüneyd'in amcasına meydan okuyarak dergahın yıllardır devam eden geleneklerine meydan okudu. Levent ise, İrfan Bey'in baskılarına karşın kızı Zeynep'i kurtarmak ve Meryem'le yüzleşmek için hazırlıkları tamamladı.

'Kızıl Goncalar' dizisi, fikir ve inanç farklılıkları üzerine kurulu bir drama olmasının yanı sıra, ebeveynlerin fedakarlığını ve çocukları için gösterdikleri çabaları işliyor. Her Pazartesi NOW platformunda yayınlanan dizi, Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrolünde olduğu, fikir çatışmaları ve aile dramalarını ele alan bir yapım.