-

Gözden kaçırmayın

Hudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandıHudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Moda ve geleneksel sanatları harmanlayan bir yenilik, Lion of Porches ve paatiff işbirliğiyle ModaLisboa'da tanıtılan kapsül koleksiyonu, işlevsellik ve teknolojiyi bir arada sunuyor. Yapay zeka kullanılarak tasarlanan bu koleksiyon, işlevsel iş kıyafetlerini modern teknoloji ile birleştirme vizyonunu ortaya koyuyor.

Koleksiyonun yaratıcı süreci, Lion of Porches ve paatiff'in ortak dünyalarını birleştiren yapay zeka teknolojisiyle başlıyor. Bu teknoloji, giyilebilirliği ve malzeme dayanıklılığını artırmak için sanal prototipleme ve pamuk ile denim kullanımını ön plana çıkarıyor.

Defilenin en çarpıcı yönlerinden biri de işlevsel iş kıyafetlerine yönelik modern yorumları ve Junya Watanabe'ye yapılmış olan ince selamlarla, sanat ve teknolojinin kesişimini vurgulaması. Zamansız parçaları ve mimari etkileriyle ünlü bu koleksiyon, zanaatkarlık ve yenilikçiliği ön plana çıkarıyor.

Tasarımcı José Sobral liderliğindeki paatiff'le olan bu işbirliği, moda ve teknolojiye ilgi duyanlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Her bir giysinin detayları, zanaatkarlığın ve gelişmiş teknolojinin mükemmel bir uyumunu sergiliyor.