-

Gözden kaçırmayın

"Kızıl Goncalar" Sezon Finaliyle Ekranlarda

Yeni bölümleriyle her pazartesi izleyici karşısına çıkan "Kızıl Goncalar" dizisinin merakla beklenen 17. bölümünün fragmanı nihayet yayınlandı.

Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı dizide, birbirinden farklı inanç ve düşüncelere sahip iki karakter; Levent ve Meryem'in etkileyici öyküsü izleyicilerle buluşuyor. Levent, modern düşünceleri benimsemiş bir Atatürkçü olarak karşımıza çıkarken, Meryem ise daha muhafazakâr bir tarikatın içinde yaşayan bir karakter olarak dikkat çekiyor.

Bu iki zıt karakterin yollarının kesişmesi ve evlat sevgisi temasının ön plana çıkması, dizinin hikayesine derinlik kazandırıyor. Oyuncu kadrosunda Mert Yazıcıoğlu'nun da bulunduğu "Kızıl Goncalar", Türk televizyonlarında drama türündeki yerini sağlamlaştırıyor.

Dizi, Gold Film yapımcılığında Faruk Turgut liderliğinde hayat bulurken, yönetmen koltuğunda Ömür Atay oturuyor. Senaryosunu Şükrü Necati Şahin'in yazdığı bu başarılı yapımda, farklı inanç ve düşünce yapısı taşıyan insanların ortak noktalarını bulabileceği vurgulanarak, toplumsal bir mesaj da veriliyor.