-

Gözden kaçırmayın

"Kızıl Goncalar" Sezon Finaliyle Ekranlarda

Her Salı Show TV'de izleyici ile buluşan "Bahar" dizisinin onuncu bölümünde, ana karakterlerden Timur ve Bahar arasındaki ilişki tüm karakterler tarafından öğrenilerek dizideki sırlar bir bir ortaya dökülüyor. Rengin, bu durumdan oldukça etkilenip hayal kırıklığına uğrarken, kendi ve kızı Parla adına doğru kararları verme mücadelesi içerisine giriyor.

Bu esnada hastaneye gelen bir çekim ekibi, yaşanan olayların giderek garip bir hal almasına tanık oluyor. Evren'in, Timur'a karşı hissettiği rahatsızlığı ise giderek artıyor ve bu durum onu tehdit etmeye kadar götürüyor.

Dizi, Bahar karakterinin beklenmedik bir hastalıkla mücadelesini ve aile içi dinamiklerde yaşanan büyük değişimleri ekrana taşıyor. Bu süreç, Timur'un daha önce bilinmeyen yönlerini de açığa çıkarıyor. Rakip olarak Evren'in karşımıza çıkması ve Bahar'ın hayata tutunma çabaları, diziyi hem dramatik hem de komik bir hale büründürüyor.

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi yetenekli isimlerin rol aldığı, Neslihan Yeşilyurt'un yönettiği ve Ayça Üzüm'ün senaryosunu yazdığı "Bahar" dizisi, MF Yapım imzası taşıyor.