-

Gözden kaçırmayın

Aydın Buharkent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Manisa Turgutlu Senem Aka Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversite Keşfi YaptıAydın Buharkent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Manisa Turgutlu Senem Aka Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversite Keşfi Yaptı

Üniversite yönetimi, akademik gelişim ve işbirliklerine yönelik bir dizi önemli ziyarette bulundu. İlk olarak bir eğitim kurumunu ziyaret eden Prof. Dr. Mahmut Ak liderliğindeki üst yönetim ekibi, ardından Prof. Dr. Fuat Sezgin Merkez Kütüphanesi'ni ziyaret etti.

Kütüphanede gerçekleştirilen toplantıda, öğretim üyeleri ve akademik çalışmalara destek veren personel ile buluşan ekip, ulusal ve uluslararası alandaki yayıncılık faaliyetlerini ele alarak yeni dergi önerilerini tartıştı. Bu toplantı, üniversitenin bilimsel yayınlarının daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlama ve akademik yayıncılıkta yeni adımlar atılması açısından büyük öneme sahip.

Toplantıda, geçerli akademik dergilerin mevcut durumları gözden geçirilirken, yeni dergi önerilerinin yanı sıra akademik işbirliklerinin artırılması yönünde görüş ve öneriler de değerlendirildi.