-

Gözden kaçırmayın

Hudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandıHudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Dram ve heyecanın eksik olmadığı Kızılcık Şerbeti'nin 61. bölümü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu bölümde, Alev'in Ömer'e Abdullah ile olan ilişkisini itiraf etmesi, üçgen içinde gergin anlara neden oluyor.

Öte yandan, Pembe'nin eşinin davranışlarındaki değişiklikleri fark etmesi ve bu durumu araştırması için Zülkar'ı görevlendirmesi ilginç gelişmeleri beraberinde getiriyor. Alev'in kendisini izleyen Zülkar'ı fark etmesi ve Pembe'ye ders vermesi, Fatih ile annesi arasında iplerin gerilmesine yol açıyor.

Ayrıca, Doğa'nın beklenmedik bir sürprizle karşı karşıya kalması ve Sönmez'in çöpçatanlık girişiminin beklenmedik durumlar yaratması dikkat çekiyor. Bir yandan da Fatih'in pahalı bir hediye alması aile içinde tartışma yaratırken, Görkem'in tepkisini çekiyor.

Sevilen karakterlerin katılımıyla gerçekleşecek olan şirket maratonu eğlence vaat ederken, Kıvılcım ile Ömer'in sürpriz nikahı ve Fatih'in özel hayatındaki karmaşalar da dikkat çeken diğer gelişmeler arasında.

Kızılcık Şerbeti'nin 61. bölümü, yeni tansiyonlar, sürprizler ve duygusal anlarla bu Cuma saat 20.00'de Show TV'de izleyici karşısına çıkacak.