-

Gözden kaçırmayın

TOBB 80. Genel Kurulu kapsamında Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni GerçekleştirildiTOBB 80. Genel Kurulu kapsamında Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni Gerçekleştirildi

Aydın Sanayi Odası (AYSO) için önemli bir toplantı, 2022-2026 dönemi Nisan ayı meclis toplantısı, Meclis Başkanı Hakkı Gözlüklü yönetiminde Örsdemir Balkan toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya, Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis ve Meslek Komitesi üyeleri katılım gösterdi.

Toplantının açılışını yapan Meclis Başkanı Gözlüklü'nün ardından, Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, odanın mali durumuyla ilgili kritik bilgiler paylaştı. Maraş, gelir, gider ve nakit akışı üzerine değerlendirmelerde bulunarak, Aydın Sanayi Odası'nın 2024 Nisan ayına kadar planlanan faaliyetlerini anlattı.

Ayrıca toplantıda, TKDK Aydın-Muğla İl Koordinatörü Arzu Akar özel bir sunum yaptı. Akar, "Aydın İçin Fırsatlar; IPARD ve Diğer AB Fon Programları" başlıklı sunumuyla, kırsal kalkınma ve Avrupa Birliği fonları hakkında bilgilendirici bir konuşma gerçekleştirdi.

Toplantı, meclis üyelerinin güncel meseleler üzerine yaptıkları değerlendirmelerle ve dileklerini dile getirmeleriyle son buldu. Katılan tüm meclis ve komite üyeleri ile sanayicilere teşekkürlerini sunan üyeler, toplantının verimli geçtiğini belirtti.