-

Gözden kaçırmayın

Aydın'da Engelli Bireyler İçin Temsili Yemin Töreni DüzenlendiAydın'da Engelli Bireyler İçin Temsili Yemin Töreni Düzenlendi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları iş birliğiyle İstanbul Arnavutköy'de başlatılan 'Yenişehir Evleri' projesinde ilk iki etabın kura çekimi yapılacak. Proje, İstanbul'da ilk kez ev sahibi olacak olanlar için büyük bir fırsat sunuyor.

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Cengiz Erdem, projenin detayları hakkında bilgi vererek, "Toplamda 2 bin 894 bağımsız bölüm içeren ilk iki etapta, çeşitli sosyal ve kültürel imkanlar sunuluyor. Türk Hava Yolları iş birliğinde inşa edilen projemiz, modern yaşam alanlarının yanı sıra Sıfır Atık altyapısı ile de dikkat çekiyor." dedi.

Projeye, engelli vatandaşlar, şehit ve gazi yakınları ve gençler için yüzde 5, yüzde 5 ve yüzde 20 kontenjan hakkı tanındı. Kura çekilişi, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00'da Emlak Konut sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

Projenin satış koşulları da oldukça cazip. Peşin alımlarda yüzde 25 indirim sunulurken, 24-36-48-60 ay vadeli satış seçenekleri de mevcut. Detaylı bilgi için emlakkonut.com.tr web sitesi ve 444 36 55 numaralı telefondan ulaşılabilir.