-

Gözden kaçırmayın

Hudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandıHudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Heyecanla beklenen "Hudutsuz Sevda" dizisinin 30. bölümü, bu akşam saat 20.00 itibarıyla seyirciyle buluşacak. Her perşembe düzenli olarak yayınlanan dizi, bu hafta yine izleyicilerini ekran başına çekmeye hazırlanıyor.

Dizinin merkezindeki karakter Halil İbrahim, küçükken yaşadığı trajedilerin ardından İstanbul'a gönderilen ve yıllar sonra memleketi Karadeniz'e dönerek geçmişiyle yüzleşen, artık güçlü ve çekici bir adamdır. Sevdiği kız Yasemin ile evlilik planları yapan Halil İbrahim'in hayatı, Leto'lar ailesinden Zeynep ile tanıştığı an değişir ve intikam hisleriyle daha da karmaşık bir hal alır.

Talented actors like Miray Daner, Deniz Can Aktaş, and Biran Damla Yılmaz, along with experienced figures such as Esra Dermancıoğlu and Mesut Akusta, enrich the series' cast. The drama series, produced by Medyapım, benefits from the expertise of producer Fatih Aksoy and director Murat Öztürk. The script is penned by Bahadır Özdener.

For behind-the-scenes content and to follow new episodes, make sure to check out the official social media accounts of "Hudutsuz Sevda".