-

Gözden kaçırmayın

Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.

Ferit'in aldığı tehditlerle başlayan, aile içi krizlerle yoğunlaşan

bir bölümle "Yalı Çapkını" izleyicilere gerilim dolu dakikalar yaşatmaya devam ediyor. 3 Mayıs 2024 tarihinde Star TV'de yayınlanacak olan dizinin 68. bölümünde, Seyran ve Ferit'in yaşamı daha da karmaşık bir hal alıyor.

Ferit, kendisine yönelik tehditlerin artması üzerine güvenlik önlemlerini artırma kararını alsa da, aile içindeki sorunlar daha büyük tehlikeleri beraberinde getiriyor. Halis Ağa ise, internete sızan skandal görüntüler sonrası Asuman ve Doruk'a büyük öfke duyuyor ve bu durum İfakat'in evden kovulmasına neden oluyor. İfakat, Halis Ağa'nın gözüne girebilmek adına yeni planlar peşinde.

Seyran ise aldığı şok edici sağlık haberleri sonrasında hayatını değiştirecek önemli kararlar alırken, Ferit tehditlerin kaynağını araştırmaktadır. Ancak, tehdit eden kişi sandığından çok daha yakında olabilir.

Bu dramatik süreçte, İstanbul'un tanınmış bir Antepli ailesinin içinden geçen fırtınalar, diziye daha da derinlik katıyor. Ferit ve Seyran'ın hikayesi, Antep kökenli genç bir kadının evlilik macerası ile iç içe geçmiş durumda. Dizinin başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir gibi isimler yer alırken, yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay'ın kaleme aldığı senaryo, OGM Pictures'ın prodüksiyonuyla ekranlara geliyor.