-

Gözden kaçırmayın

Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.

Meryem'in cesur bir adımı sonucu, önemli bir tarikat üyesinin birkaç mensubu gözaltına alındı. Cüneyd, Sadi Hüdayi, Hasna ve Naim gibi isimler karışıklıkların merkezinde yer alırken, küçük Zeynep çocuk izleme merkezine yerleştirildi. Sadi Hüdayi, bilinmeyen bir ihbarcının Levent'i suçlaması üzerine hem Cüneyd'in sağlığından hem de potansiyel itiraflarından derin endişeler taşımaktadır.

Tarikat içindeki kaosu kullanmaya çalışan Affan, Sadi Hüdayi'ye tehlikeli bir teklif yapar. Diğer yandan, Cüneyd dedesiyle iletişim kurabilmek için onu aramaya devam eder. Gelişen olaylar, Sadi Hüdayi'nin liderlik koltuğuna oturmasına hazırlanırken Cüneyd'in, yüzyıllık gelenekleri kullanarak amcasına meydan okumasıyla zirveye ulaşır. Bu sırada İrfan Bey'in baskılarına boyun eğmeyen Levent ise, Zeynep'i kurtarmak amacıyla Meryem ile doğrudan yüzleşir.

Dizi, seküler dünya görüşüne sahip Levent ile derin tarikat bağları olan Meryem'in hayatlarının kesişmesini konu alıyor. Her iki karakter de inançlarına rağmen annelik ve babalık duygularının evrenselliğini ve güçlü bağlarını ele alıyor, izleyicileri bölünmüşlük yerine birlik ve beraberlik içinde buluşmaya davet ediyor.