-

Gözden kaçırmayın

Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.

Survivor All Star 2024, 103. bölümüyle TV8'de izleyici karşısına çıktı. Bu heyecanlı bölümde, Acun Medya'nın hazırladığı ve yarışmacıların ıssız adada hayatta kalma çabalarını ve birincilik mücadelesini odak noktasına alan Survivor'ın kırmızı ve mavi takımları, haftanın ilk dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

Kırmızı Takım; Merve Aydın, Nagihan Karadere, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Özgür Tetik, Atakan Arslan, Hilmi Cem İntepe, Nefise Karatay ve Yunus Emre Özden'den oluşurken, Mavi Takım ise Seda Ocak, Berna Canbeldek, Damla Can, Yasin Obuz, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay ve Batuhan Karacakaya ile mücadele etti. Her iki takım da takım çalışmaları ve bireysel becerileriyle rakiplerini geçmeye çalıştı.

Her bölümüyle izleyenleri yeni sürprizlerle buluşturan ve dönüm noktalarına sahne olan Survivor All Star 2024, seyircileri ekran başına çekmeye devam ediyor.