-

Gözden kaçırmayın

Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.

"Mehmed: Fetihler Sultanı" adlı tarihi dizi, bu Salı günü TRT 1 kanalında saat 20.00'de yayınlanacak yeni bölümünün heyecan verici ikinci fragmanını seyircilerle paylaştı.

Fragmanda, cesur Osmanlı sultanı Mehmed II ve askerlerinin Konstantinopolis'e yaptıkları dramatik yolculuk etkileyici bir şekilde vurgulanıyor. Dizi, Mehmed II'nin yönetimini, fetihlerini ve karşılaştığı zorlukları dramatik bir tarzda anlatarak izleyiciyi adeta tarihin derinliklerine çekiyor.

Şafak Bal ve Yıldıray Yıldırım'ın yönettiği dizinin senaryosu Ozan Bodur tarafından yazılmış. Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar ve Fikret Kuşkan gibi deneyimli isimlerin yanı sıra Seçkin Özdemir ve Tüba Ünsal'ın da aralarında bulunduğu geniş bir oyuncu kadrosu bu büyük yapımda yer alıyor.

"Mehmed: Fetihler Sultanı", her hafta yeni bölümleriyle tarih meraklılarının yanı sıra geniş bir izleyici kitlesine seslenmeye devam ediyor. Sultan Mehmed'in hikayesini gerçekçi ve etkileyici bir biçimde izleyicilere sunuyor.