-

Gözden kaçırmayın

Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.

Bahar, Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi, 11. bölümüyle ekranlara geldi. Ana karakter Bahar, Demet Evgar tarafından canlandırılırken, Buğra Gülsoy'un Timur ve Hatice Aslan'ın Rengin karakterleriyle yaşadığı yoğun duygusal çatışmalar dikkat çekti. Bölüm boyunca Bahar, hayatındaki yeni başlangıçlara adım atarken, tüm dizi ekibi de Şavklı Köyü'nde gönüllü olarak düzenledikleri etkinliklere katılıdı.

Bu etkinlikler, köyde yaşayanların hayatına dokunan çeşitli sürprizlerle sona erdi. Bahar karakterinin Timur ile ilişkisindeki gel-gitler, Rengin'in Bahar'a karşı tutumuyla daha da karmaşık bir hal alırken; Bahar'ın sağlık sorunları tüm ilişki denklemlerini altüst etti. Evren (Mehmet Yılmaz Ak), Timur ile rekabet ederken Bahar'a destek olmaya devam etti. Bölüm, Bahar'ın acıklı ve komik anlarla dolu hayat mücadelesini ekrana taşıdı.

Her hafta Salı günleri saat 20.00'de Show TV'de yayınlanan dizi, Bahar'ın etrafında şekillenen olayları ve karakterin içsel yolculuğunu izleyiciye aktarmayı sürdürüyor. Dizide yönetmen koltuğuna Neslihan Yeşilyurt oturmuş, senaryosunu ise Ayça Üzüm kaleme almış. Dizi, Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Hatice Aslan gibi başarılı isimleri bir araya getiriyor.