-

Gözden kaçırmayın

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

Karpuzlu'daki iki yıllık yönetim sürecinin ardından, İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı'nın Yabancı Dil Eğitim Programı'na katılmak üzere görevinden ayrılan yönetici, duygusal bir veda mesajı yayınladı.

Yönetici görev yaptığı sürece, her zaman kamu yararını gözeterek, adalet, sevgi, saygı ve hoşgörü ile hizmet verdiğini belirtti. Karpuzlu'da geçirdiği süre zarfında, halkın yakın ilgisi ve samimiyeti sayesinde unutulmaz anılar biriktirdiğini ve bu anıları hep yad edeceğini ifade etti.

Ayrıca, tüm Karpuzlulara en iyi hizmeti sunmaya çalıştığını ve görevini tamamlamanın huzurunu yaşadığını dile getirdi. Veda mesajında, Karpuzlu halkına, şehit ailelerine, gazilere ve tüm Karpuzlu yöneticilerine teşekkürlerini sunarak, herkese sağlık, huzur ve iyilikler diledi.

Yönetici, görev yaptığı süre boyunca desteklerini esirgemeyen Vali Yakup Canbolat'a, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez'e, değerli kurum amirlerine, çalışma arkadaşlarına ve mahalle muhtarlarına da özel olarak teşekkür etti. Son sözleriyle tüm Karpuzlulara veda ederken, Allah'a ısmarladık dedi.