-

Gözden kaçırmayın

Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.

İnci, geçmiş hatalarının ardından Selo'ya özürlerini iletti. Popüler TV dizisi "Korkma Ben Yanındayım"ın merakla beklenen yeni bölümünde, İnci ve yakınları zor bir durumla yüz yüze gelecek. Hastanede yaşanan bir rehine krizi olayları kızıştırırken, Mert ve Mustafa İnci'yi kurtarma çabasına girer.

Dizi, İnci'nin özel hikayesine odaklanıyor: Ulusözler Koleji'nin burslu öğrencisi İnci, Mert ile yaşadığı ilişkiden dolayı hamile kalır ve bu durum her iki ailenin de yaşamını alt üst eder. İnci'nin annesi Seher, kızının doktor olma hayalini desteklemek için aynı okulda hademe olarak çalışmaktadır.

Okul sahibi Turgut, oğlu Mert ve İnci arasındaki ilişkiyi öğrenince, sorunlara müdahale etmek zorunda kalır. Her iki aile arasındaki gerilim, yeni doğacak çocuk ve gençlerin geleceği üzerinde büyük yük yaratır.

Dizi kadrosunda Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Murat Aygen, Eren Ören gibi ünlü isimler bulunuyor. Medyapım imzası taşıyan bu dizi, Merve Çolak yönetmenliğinde ve Erkan Birgören'in kaleminden çıkan senaryoya sahip. "Korkma Ben Yanındayım", izleyiciyi hem duygusal hem de gerilim dolu anlarla buluşturmaya devam ediyor.