-

Gözden kaçırmayın

Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.Kurt ile Nilüfer, tüm gerçekleri ortaya döktü. Kurt, tetikçi olduğunu itiraf etti.

Yeni bölümüyle ekranlara kilitlenen "Yalı Çapkını" dizisi, son bölümde yaşananlarla izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Ferit, kendisine ulaşan tehdit mesajları nedeniyle aile güvenliğini sağlamak adına ek güvenlik önlemleri aldı. Bu arada, Asuman ve Doruk arasındaki uygunsuz görüntülerin internette yayılması büyük bir skandala neden oldu ve Halis Ağa'nın sert tepkisini çekti. Ferit, intikam almak için Doruk'un izini sürerken, evden kovulan İfakat Halis Ağa'nın yanında itibarını geri kazanmak için yeni bir plan yapmaya başladı.

Bu sırada yaşamını tehdit eden sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalan Seyran önemli hayat kararları almak zorunda kaldı. Ferit, tehditlerin arkasındaki gizli düşmanını ararken düşmanın çok yakınında olduğunu fark etti. Ferit ve ailesinin bu zorlu süreci nasıl yöneteceği merak konusu.

Dizi, İstanbul'da yaşanan ve Antep'teki tanınmış bir ailenin kızının yanı sıra, dramatik olaylarıyla ön planda. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, ve Çetin Tekindor gibi başarılı oyuncuların rol aldığı, Burcu Alptekin yönetmenliğindeki ve OGM Pictures tarafından üretilen bu yapım, her Cuma akşamı saat 20.00'de izleyiciyle buluşarak hikayesiyle sürükleyiciliğini arttırıyor.