-

Gözden kaçırmayın

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı KutladıAydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı Kutladı

Mert Rüstem Koleksiyonu'ndan seçilmiş özel fotoğraflarla donatılan "KUDÜS" temalı sergi, 7 Mayıs'ta Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde kapılarını sanatseverlere açıyor. Sergi, Kudüs'ün tarihi ve kültürel zenginliklerini yansıtan eserlerle dolu olup, 2 Haziran'a dek ziyaretçilere ücretsiz olarak sunulacak. Osmanlı hoşgörüsüne odaklanan ve bölgenin kültürel mirasını vurgulayan bu sergi, katılımcılarına benzersiz bir görsel yolculuk vaat ediyor.

Sergideki eserler, Kudüs'ün tarih boyunca sahip olduğu çeşitli kültürel ve dini mirasları gözler önüne sermekte, bu sayede ziyaretçilere şehrin zengin geçmişini ve kültürel çeşitliliğini daha yakından tanıma fırsatı sunmaktadır. Sergi, her bir ziyaretçiye tarihî anlamda derinlemesine bir bakış sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda Osmanlı dönemindeki hoşgörü anlayışının önemini de hatırlatıyor.