-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

Bu yıl, trafik bilincini artırmak ve daha güvenli yollar için farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen Karayolu Trafik Haftası, ilçemizde büyük bir etkinlikle kutlandı. Mayıs ayının ilk haftası gerçekleştirilen bu özel hafta kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekiplerince çeşitli güvenlik önlemleri alındı.

Etkinlikler, emniyet kemeri kullanımının önemini vurgulayan simülasyon aracı gösterileriyle başladı. Aynı zamanda, trafik güvenliği için kullanılan çeşitli araçlar ve gereçler sergilendi. Öğrencilere yönelik hediye dağıtımının yanı sıra, yaya geçitlerinin boyanması gibi interaktif faaliyetlerle bilinçlendirme çalışmaları yapıldı.

Katılımcılar arasında İlçe Kaymakamı Mehmet Kâmil Sağlam, Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, Jandarma Komutanı Doğukan Karaaslan, öğrenciler, trafik görevlileri ve çok sayıda vatandaş yer aldı. Etkinlik, toplumun her kesiminden insanın katılımıyla trafik güvenliği konusunda ortak bir bilince ulaşma hedefine katkıda bulundu.