-

Gözden kaçırmayın

Chantelle X, Resort 2024 Koleksiyonunu TanıttıChantelle X, Resort 2024 Koleksiyonunu Tanıttı

"Duygusal dalgalanmalarla dolu bir bölümle daha karşımıza çıkan 'Yalı Çapkını' dizisi, Ferit ve Seyran'ın dokunaklı aşk hikayesiyle ekranlara kilitliyor. Ferit, ailesine yönelik tehditlerin artması üzerine güvenlik tedbirlerini sıkılaştırırken, aile içinde yeni bir kriz patlak verir. Asuman ve Doruk'un özel görüntülerinin internete düşmesi, ailenin huzurunu kaçırır. Buna öfkelenen Halis Ağa, kontrolü elinde tutmaya çalışır. Ferit, Doruk'u arayarak doğruları öğrenmek üzere bir karşılaşma ayarlar.

Diğer yandan İfakat, Halis Ağa'nın yanında yeniden yer alabilmek adına yeni entrikalar planlar. Seyran, aldığı sağlık haberleriyle yaşamında yeni bir döneme adım atar. Ferit ise tehditlerin kaynağını bulmak için yaptığı araştırmalar sırasında beklenmeyen gerçeklerle karşılaşır.

Reyting rekorları kıran dizi, Gaziantep'ten İstanbul'a sürüklenen genç bir kadının evlilik ve sonrasında yaşadığı dramı sürekli gündemde tutuyor. Oyuncuların performansları ve sürükleyici senaryo, izleyicileri her Cuma akşamı Star TV'de ekran başına topluyor. Sosyal medya etkileşimleriyle de popülerliğini koruyan dizi, duygusal ve gerilim dolu sahneleriyle büyülemeye devam ediyor."