-

Gözden kaçırmayın

Chantelle X, Resort 2024 Koleksiyonunu TanıttıChantelle X, Resort 2024 Koleksiyonunu Tanıttı

Selahaddin Eyyubi, İltutmuş'un öldürülmesinin ardındaki sırları çözmek için zorlu bir yolculuğa çıkıyor. Bernard'ın itiraflarını alabilmek amacıyla gerçekleşen olaylar sırasında Selahaddin ve ekibi, Viktorya ve Bernard'ın devam eden düğününe sızmayı başarır. Ancak Dolat'ın ani müdahalesiyle planları sekteye uğrar ve Selahaddin, Dolat'ın eline geçer.

Kudüs'ün kahramanı Selahaddin ve yakın dostları tutsak düştüklerinde, bu durum büyük bir gerginliğe yol açar. Dolat'ın elinde olan Melike'nin durumu, Selahaddin'in kurtuluşu için yeni planlar yapılmasını zorunlu kılar. Bu kriz anında, Selahaddin Sultan Nureddin ile temas kurarak zaman kazanmak için Dolat'tan süre ister.

Bu arada devletin önde gelenlerinin katılacağı biat toplantısı, Selahaddin'in kaderini belirleyecek kritik bir evreye işaret eder. Eğer biat toplantısında anlaşma sağlanırsa, Selahaddin kurtulacak ve olası bir savaşın önüne geçilebilecek. Ancak, Bernard'ın Selahaddin'in idamını hızlandırma çabaları, Zengi ve Selçuklu cepheleri arasındaki dengeleri nasıl etkileyeceği merak konusudur.

"Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" serisinin bu heyecanlı yeni bölümleri, her pazartesi TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Tarihi olaylar ve kahramanlık hikayelerini içeren bu bölümler, izleyicilere geçmişin derinliklerine dalmaları için eşsiz bir fırsat sunacak.