-

Gözden kaçırmayın

Chantelle X, Resort 2024 Koleksiyonunu TanıttıChantelle X, Resort 2024 Koleksiyonunu Tanıttı

Survivor All Star 2024 programının 105. bölümünde rekabet giderek artarken, takımlar zorlu doğa koşullarına ve sınırlı kaynaklara rağmen mücadeleyi sürdürüyor. Yayınlanan bu bölüm, Türkiye'nin ilgiyle takip ettiği TV8 ekranlarındaki yarışmanın Acun Medya tarafından hazırlanan yeni gelişmelerini gözler önüne seriyor.

Bu sezonda, Kırmızı Takım; Merve Aydın, Nagihan Karadere ve diğer önemli isimlerle güçlü bir kadro oluştururken, Mavi Takım ise Seda Ocak ve Damla Can gibi dikkat çekici yarışmacıları bünyesinde barındırıyor. Her iki takım, adada hayatta kalabilmek ve birincilik için kıyasıya bir mücadele veriyor.

Yenilenen bölümler, yarışmacıların çekişmeli oyunları ve stratejik hamleleri ile dolu. SMS oylaması ile desteklenen yarışmacılar, izleyicilerden gelen desteği kazanabilmek için çaba gösteriyorlar. Her bölümde yaşanan heyecan dolu olaylar, izleyiciye adadaki yaşamın zorluklarını ve unutulmaz anları aktarıyor. Survivor All Star 2024, macera severler için kaçırılmayacak anlar sunmaya devam ediyor.