-

Gözden kaçırmayın

Chantelle X, Resort 2024 Koleksiyonunu TanıttıChantelle X, Resort 2024 Koleksiyonunu Tanıttı

Dram dizisi "Hudutsuz Sevda", seyircilerini her perşembe akşamı saat 20.00'de NOW platformunda yeni bölümleriyle buluşturmaya devam ediyor. Bu hafta ekrana gelecek olan bölüm, seyircileri bir dizi dramatik gelişmeye tanık edecek.

Hikayenin bu bölümünde, Nihat'ın kışkırtması sonucunda Tuncay Leto'yu yanlışlıkla öldüren Tamer'in çalkantılı yaşamı işleniyor. Leto ailesi, büyük bir üzüntü içinde, oğullarının ölümünün gizemini çözmeye çalışırken dram dolu anlar yaşanıyor. Diğer yandan, çocuk sahibi olamayacağını öğrenen Zeynep, Halil İbrahim ile olan ilişkisini bitirme kararı alıyor. Halil İbrahim ise, kişisel acılara rağmen hayat mücadelesini sürdürmek zorunda kalıyor.

Dizinin odak noktasında ise, intikam peşindeki Halil İbrahim yer alıyor. Babasını bir kan davası yüzünden kaybedip İstanbul'dan sürülen Halil İbrahim, uzun yıllar sonra doğduğu topraklara, Karadeniz'e geri döner. Hayatını Yasemin ile birleştirmeyi planlarken, Zeynep'in hayatına girmesiyle her şey altüst oluyor ve intikam arzusu daha da güçleniyor.

"Hudutsuz Sevda"nın son bölümleri, karakterler arasındaki tansiyonu ve dramı artırarak, Halil İbrahim'in intikam yolculuğunun nasıl bir sonuca ulaşacağını merak uyandırıyor.