-

Gözden kaçırmayın

Chantelle X, Resort 2024 Koleksiyonunu TanıttıChantelle X, Resort 2024 Koleksiyonunu Tanıttı

Serenay Sarıkaya, yeni dizisi "Kimler Geldi Kimler Geçti" ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 9 Mayıs'ta Netflix üzerinden yayınlanacak olan bu yeni dizi, geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı amaçlıyor.

Sarıkaya, dizi içinde "Leyla Taylan" adlı bir karakteri canlandırıyor. Dizin konusu ve karakterler hakkında çok fazla bilgi paylaşılmamış olsa da, yapım ekibinin diziyi görsel ve içerik anlamında zengin bir hale getirmeyi hedeflediği belirtiliyor.

Dizinin moda direktörlüğünü İnan Kırdemir üstlenirken, çekim estetiğinin Riccardo Apostolico tarafından yapılan fotoğraflarla desteklendiği görülüyor. Yaratıcı yönetmen olarak Mahaa Haider ve moda editörü olarak Zekiye Karadağ'ın katkıda bulunduğu proje, saç ve makyaj ekibi olarak da Onder Tiryaki liderliğinde göze çarpıyor. Prodüksiyon yönetmeni Ceren Kaçıköç ve set tasarımı Selin Çelikiz tarafından yapılmaktadır.

Bu detaylar, dizinin hem görsel hem de içerik olarak oldukça zengin bir yapıma sahip olacağını işaret ediyor. Serenay Sarıkaya'nın hayranları ve geniş izleyici kitlesi, oyuncunun bu yeni projesini merakla bekliyor.