-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

Oryantiringin genç yıldızları, 4-5 Mayıs tarihlerinde Konya'da düzenlenen U14 Türkiye Oryantiring Şampiyonası'nda kıyasıya bir mücadele sergiledi. Demirci ilçesinden 13 sporcunun da yer aldığı şampiyonaya, Türkiye'nin dört bir yanından 64 kulüp ve toplamda 871 sporcu katıldı.

Şampiyonanın ilk günü, Konya Meram Tavusbaba mesire alanında gerçekleşti. Bu etapta Elif Ece Korkmaz K12B kategorisinde birinci, Zeynep Sena Özkara ise K14A kategorisinde altıncı sırayı elde etti.

İkinci gün yarışmaları, Konya Selçuk Üniversitesi'nde yapıldı. Bu günde Elif Ece, K12B kategorisinde üçüncülüğü kazandı. Emre Özkara, E14B kategorisinde dördüncü, Zeynep Sena Özkara ise K14A'da yine altıncı oldu.

Sezon boyunca çeşitli ulusal yarışmalara katılan sporcularımız, elde ettikleri puanlarla 2023-24 sezonu genel sıralamasında önemli başarılara imza attılar. Ali Çağdaş Akmeşe E10A kategorisinde ve Emre Özkara E14B kategorisinde Türkiye ikincisi olurken, Elif Ece Korkmaz ve Zeynep Sena Özkara ise kendi kategorilerinde Türkiye beşincisi oldular.