-

Gözden kaçırmayın

Didem ve Onur Güçlerini BirleştiriyorDidem ve Onur Güçlerini Birleştiriyor

Serhan'ın evlilik planının perde arkası ortaya çıkınca, Güven sinirlenip kontrolünü kaybetti. Bu olay, Serhan'ın eline beklediği kozları verdi. Serhan ve Şebnem'in kirli sırları, durum daha da karmaşıklaşırken, yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Bu durum, Serhan'ı köşeye sıkıştırsa da her türlü yola başvurmaya hazır.

Dizideki diğer karakterler, Rüya ve Yaman, sırların altında ezilirken; Alaz ve Çağla da bu sırlara dahil oluyor. Alaz, babasının yolundan gitmek istemediği bir hayatı sürüklenirken, Asi'ye zarar verecek olmanın korkusuyla başa çıkmaya çalışıyor.

Yanan ise, Elif'in yardımlarıyla çevresindeki yalanları açığa çıkarmanın peşinde. Fakat bu çabalar tehlikeli sonuçlar doğurma riski taşıyor. Elif, Yaman'a gerçekleri gösterme konusunda kararlı olsa da bu süreç, beklenmedik zararlara yol açabilir.

Dizinin arka planında, Yaman adında bir gencin geçmişi ve kimliğiyle yeniden yüzleşme hikayesi yatıyor. Küçük yaşta ailesinden koparılan ve sokaklarda büyüyen Yaman, yıllar sonra "Yaman Ali" olarak eski hayatına dönmeye çalışıyor.

Bu dram dolu hikaye, NTC Medya imzası taşıyor ve Yaman Ali’nin hayatta kalma mücadelesini ekranlara taşıyor. Yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği dizi, M.Çağatay Tosun yönetmenliğinde çekiliyor. Senaryo ise Hilal Yıldız'a ait. Dizi, dram türünde izleyiciyle buluşuyor ve müziklerini Ender Gündüzlü hazırlıyor.