-

Gözden kaçırmayın

Didem ve Onur Güçlerini BirleştiriyorDidem ve Onur Güçlerini Birleştiriyor

Bahar adlı dizinin çalışmaları bahar havasının taptaze hissedildiği köy ortamında devam ediyor. Dizi, her salı akşamı saat 20.00'de seyirciyle buluşarak Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Ana karakter Bahar, Timur ve Rengin ile yaşadığı önemli bir yüzleşmenin ardından, hayatını yeni baştan kurma kararları alır. Bu süre içerisinde, aynı zamanda Peran Vakfı Hastanesi'nin gönüllü etkinliklerine katılarak toplumsal bir sorumluluk örneği sergiler. Serinin bu bölümü, Şavklı Köyü’nde geçiyor ve karakterler köyde ilginç gelişmelerle karşılaşıyorlar. Rengin’in, Timur ile Bahar’ın arasını düzeltme çabalarını kabullenememesi, hikayeye ayrı bir çekişme katıyor.

Dizi, Bahar karakterinin zorlu sağlık sorunlarıyla mücadelesini ve bu süreçte aile içi dinamiklerin nasıl değiştiğini gözler önüne seriyor. Özellikle Evren karakterinin, Timur ile rekabet içinde olması ve Bahar’ın yaşamını yeniden kurma çabasındaki trajikomik anlar dikkat çekiyor.

Ünlü oyuncular Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan ve Ecem Özkaya’nın rol aldığı dizi MF Yapım tarafından hayata geçirildi. Neslihan Yeşilyurt yönetmen koltuğunda otururken, dizinin senaryosu Ayça Üzüm tarafından kaleme alındı. Bu yapımla ilgili daha fazla bilgi ve içeriklere dizinin resmi dijital platformları üzerinden ulaşılabilir.