-

Gözden kaçırmayın

Kuşadası Ticaret Odası Başkanları, Milli Korvet TCG Burgazada’yı Ziyaret EttiKuşadası Ticaret Odası Başkanları, Milli Korvet TCG Burgazada’yı Ziyaret Etti

Ticaret ve sanayi çevrelerinden bir heyet, dünya ticaret diplomasisi çerçevesinde önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Heyet, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) öncülüğünde, Amerika kıtasında bulunan bir zirveye katılmak üzere yurt dışına gitti.

Heyeti, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda bir ticaret odasının başkanı olan Hakan Ülken yönetti. İş gezisinin rotası ise Güney Amerika'nın önemli siyasi merkezlerinden biri oldu. Heyetin ziyaret ettiği ülkede, Türkiye'nin diplomatik misyon temsilcisiyle bir araya gelindi. Görüşme sırasında, ilişkiler ve işbirliği olanakları ele alındı.

Heyetin ziyaret amacı ve programı hakkında bilgiler veren Ülken, ayrıca Türkiye ile ziyaret edilen ülke arasındaki ekonomik ve siyasi bağların değerlendirildiği bir toplantıya da katıldı. Toplantıda, iki ülke arasındaki ilişkileri daha da güçlendirmeye yönelik adımlar atılması öngörüldü.

Heyette, farklı bölgelerden odaların başkanları ve TOBB bünyesindeki önemli isimler de yer aldı. Bu ziyaretin, her iki taraf için de mevcut ve potansiyel iş birliklerinin keşfedilmesi açısından faydalı olduğu belirtildi. Ziyaretin, aynı zamanda yerel iş dünyasının uluslararası alanda daha etkin bir rol oynaması açısından önemli bir fırsat olduğu vurgulandı.