-

Gözden kaçırmayın

Aleyna'nın Nefise'ye Söyledikleriyle Çıkan Yangın SönmüyorAleyna'nın Nefise'ye Söyledikleriyle Çıkan Yangın Sönmüyor

Survivor All Star 2024'ün 107. bölümü, Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor'da nefes kesen anlara sahne oldu. TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve Acun Medya tarafından hazırlanan yarışmada, yarışmacılar ıssız bir adada hayatta kalmak ve en iyi olabilmek için mücadele ediyor.

Bu bölümde Kırmızı Takım ve Mavi Takım arasındaki rekabet daha da kızıştı. Kırmızı Takım'da Merve Aydın, Nagihan Karadere, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Özgür Tetik, Atakan Arslan, Hilmi Cem İntepe, Nefise Karatay ve Yunus Emre Özden yer alırken; Mavi Takım ise Seda Ocak, Berna Canbeldek, Damla Can, Yasin Obuz, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay ve Batuhan Karacakaya'dan oluşuyor.

Her iki takım da zorlu koşullar altında birbirinden çekişmeli mücadeleler verdi ve izleyicileri ekran başına kilitledi. Survivor All Star 2024, yarışmacıların fiziksel güçlerinin yanı sıra stratejik zekalarını ve takım çalışmasını da ön plana çıkaran bir yapıya sahip. Her hafta farklı bir yarışmacının öne çıktığı program, seyircileri adeta adada yaşananlara ortak ediyor.