-

Gözden kaçırmayın

Beşiktaş JK, 19 Mayıs'ı Coşkuyla KutladıBeşiktaş JK, 19 Mayıs'ı Coşkuyla Kutladı

Sivasspor, Türk futbolunun köklü takımlarından biri olarak, kuruluşunun 57. yıl dönümünü kutlamanın sevincini yaşıyor. 1960'ların sonlarında Anadolu'da profesyonel şehir takımlarının kurulmaya başlaması ile birlikte, Sivas'ta da futbol sevgisi yeni bir boyut kazandı. 9 Mayıs 1967 tarihinde atılan ilk adımlar, kentin futbol tarihinde yeni bir sayfa açtı.

Sivasspor, Türk futboluna yaptığı katkılarla dikkat çekiyor. Kulübün, şehir ve ülke futbolunda önemli bir yere sahip olması, yalnızca Sivas için değil, tüm Türkiye için gurur kaynağı. Kulüp yönetimi, teknik ekip, futbolcular ve kulüp çalışanları kadar, zor zamanlarda dahi desteklerini esirgemeyen taraftarlar, bu başarının mimarları arasında yer alıyor.

Klübün Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, 2004 yılından bu yana sürdürdüğü görevinde, kulübe olan sevgisini ve adanmışlığını vurgulayarak, Sivasspor'un hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğini belirtti. Otyakmaz, kuruluş yıl dönümünde, kulübün geçmiş ve mevcut yöneticilerine, teknik kadrolarına, oyuncularına ve taraftarlarına teşekkürlerini sundu.

Sivasspor, ilerleyen yıllarda da hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürerek, Sivas'ı futbolda en üst seviyelerde temsil etmeyi hedefliyor. Kulüp, yeni yaşını, tüm üyelerinin ve taraftarlarının sevgi ve başarı dilekleriyle kutlamaktadır.