-

Gözden kaçırmayın

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları

Çeşme Sahil Güvenlik Komutanı Akın SATKAN, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mine ALTIN ile Alaçatı Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Muharrem PANCAR, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlere, Çeşme Sahil Güvenlik Komutanı Akın SATKAN, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mine ALTIN ve Alaçatı Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Muharrem PANCAR katıldı. Ziyaretler sırasında, bölgedeki tarım ve su ürünleri sektörünün durumu hakkında bilgi alındı ve istişarelerde bulunuldu. Ziyaretlerin amacı, sektörün sorunlarını tespit etmek ve çözüm önerileri sunmaktı. Katılımcılar, bölgenin tarım ve su ürünleri potansiyelini daha da geliştirmek için işbirliği yapma kararı aldılar.

Çeşme Sahil Güvenlik Komutanı Akın SATKAN, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mine ALTIN ve Alaçatı Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Muharrem PANCAR, ziyaretlerin verimli geçtiğini belirterek, sektörün sorunlarına çözüm bulmak için ortak çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.