-

Gözden kaçırmayın

Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: Zorlu Serüvende Birlik Olma Mücadelesi: "Korkma Ben Yanındayım"

Elif, Yaman'a gerçeği anlatmaya çalışırken Serhan tarafından engelleniyor. Durum, Elif'in son gücünü kullanarak Yaman'a, kimin ona çarpıp kaçtığını gösteren bir ipucu bırakmasıyla daha da karmaşık bir hal alıyor. Bu ipucu üzerinde yoğunlaşan Yaman, Asi ve Cesur dışında güvenebileceği kimsenin olmadığını fark ediyor. Bu üç kafadar, şüphelileri yakından izlemeye başlıyorlar. Özellikle Alaz’ın, Serhan'ın baskısı altında kalarak yalanlarla Yaman’ı yanıltmaya devam edip etmeyeceği merak konusu.

Öte yandan Çağla, babasının etkisi altında kalıp onu koruma eğilimi gösterirken, Rüya ile aralarında gerilim artıyor. Rüya'nın suskunluğunun nedeni, Şebnem’in bebek bekliyor olması fakat Şebnem'in diğer suçlarının ortaya çıkması, durumu daha da çıkmaza sokuyor. Şebnem'in köşeye sıkışması onu Serhan'a karşı daha savunmasız hale getirirken, Güven ise gerçeklerin peşinden giderek ikilinin arkalarında bıraktığı izleri sorguluyor. Yaman, Alaz ile arasındaki bağın güçlendiğini hissederken yaşanan bir felaket, yaşanacak olanların ne kadar tehlikeli olduğunu herkese gösteriyor.

Dizi, dört yaşında ailesinden koparılarak sokaklara düşmüş ve on yedi yıl sonra Yaman Ali olarak geri dönen genç bir adamın öz kimliğini bulma ve ait olduğu yere dönme mücadelesini konu alıyor. "Yabani" dizisi, dram türünde her Cumartesi yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor.