-

Gözden kaçırmayın

Kaymakam Selami KAPANKAYA Başkanlığında Muhtarlar Toplantısı YapıldıKaymakam Selami KAPANKAYA Başkanlığında Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Çiğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir futbol şenliği organize etti. Sasalı Futbol Sahası'nda düzenlenen turnuvaya, İzmir ve çevre illerden toplamda 18 farklı takım katıldı.

Şenlikte 400 sporcunun mücadele ettiği bu özel turnuvada kıyasıya rekabetler yaşandı. Turnuvanın sonunda gerçekleşen kupa töreninde, başarılı takımlar ödüllerini Çiğli Kaymakamı Sayın Fatih Görmüş'ün elinden aldı. Kaymakam Görmüş, dereceye giren takımları tebrik ederek, onların başarılarını kutladı.

Kazanan takımlar şu şekilde sıralandı:
2015 Yaş Grubunda; Karşıyaka Spor birinci, Altıngenç Spor ikinci, Buca Özen Spor üçüncü oldu.
Genç Bayanlar kategorisinde; Soma Zafer Spor birinci, Hasan Civrili Spor ikinci, Turgutlu Cıkrıkcı Gençler Spor üçüncü sırayı aldı.
Yıldız Bayanlar kategorisinde; Bornova Avr Spor kupanın sahibi olurken, İzmirgücü Spor ikinci, Soma Zafer Spor ise üçüncü oldu.
2013 Yaş Grubunda ise; Altıngenç Spor birinciliği, Camdibi Spor ikinciliği, Gümüşgenç Spor ise üçüncülüğü elde etti.

Organizasyon komitesi ve katılımcılara, turnuvanın düzenlenmesindeki katkıları ve yoğun ilgileri için teşekkürlerini iletti.