-

Gözden kaçırmayın

Hudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandıHudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı

İnci ve Mert, popüler televizyon dizisi "Korkma Ben Yanındayım"ın son bölümünde izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Mert, İnci'ye duygularını dile getirmek amacıyla sevgi dolu bir öpücük verdi ve ilişkilerinde yeni bir dönemin kapılarını araladı.

Drama, Mert'in pişmanlık duygularının artması ve İnci'nin kardeşi Mustafa'nın aile birliğini koruma çabaları etrafında şekillenmeye devam ediyor. İnci'nin hastane çalışanı olarak karşılaştığı talihsiz bir olayda, bir hasta yakını tarafından rehin alınması, Mert ve Mustafa'nın onu kurtarmak için gösterdiği çabaları merkeze taşıyor.

Ayrıca, Mert'in Masal adlı çocuğun gerçek babası olabileceği şüphesi, aile içindeki gerginlikleri daha da artırıyor. Gözler, aynı zamanda İnci'nin, Mert'ten hamile kalarak hayatının nasıl değiştiğini odaklayan ve doktorluk mesleği hayali için mücadele veren genç bir kızın öyküsünü takip ediyor.

Yönetmen koltuğunda Merve Çolak'ın oturduğu, Erkan Birgören tarafından kaleme alınan ve Medyapım tarafından hayata geçirilen dizi, Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Nilsu Berfin Aktaş gibi başarılı oyuncuları bir araya getiriyor. Gerçek yaşam öykülerinden esinlenen bu proje, aile içi dinamikleri ve gençlerin yaşam mücadelelerini gerçekçi bir şekilde izleyiciye aktarıyor.