-

Gözden kaçırmayın

Hudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandıHudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Didem ve Şebnem arasındaki gerilim "Şahane Hayatım" dizisinin 25. bölümüne damga vurdu. Didem'in Onur ile olan görüntülerinin sızdırılmasıyla başlayan olaylar zinciri, Didem'in Şebnem ve Melisa'ya yönelik misilleme videosu yayınlaması ile devam etti. Bu video, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ancak Şebnem, Didem'in hamlelerine karşı durmaya kararlı. Videonun şokunu atlatan Şebnem, Didem'in kontrolünü elinde bulundurduğu Mange isimli ögeleri geri alma girişiminde bulunuyor. Bu esnada Onur, Didem'in videosunu çeken Ahmet'i tuzağa düşürmek için kolları sıvıyor. Ahmet'in köşeye sıkışması üzerine Mesut'tan yardım istemesiyle olaylar daha da karmaşık bir hal alıyor.

Didem ise artan intikam hisleriyle Onur'dan bir adım daha ileri giderek Şebnem'in yaşadığı evi ele geçirmesini istiyor. Onur, bu talebi Şebnem'i evden çıkararak yerine getiriyor. Ne yapacağını bilemeyen Şebnem, Mesut'un desteğiyle ayakta kalmaya çalışıyor.

Bu süreçte Şebnem ve Melisa, Didem'in artan saldırılarına karşı birlik olup mücadele ediyorlar. Dizideki dinamikler ve ilişkiler bu süreçte evrilmeye devam ederken, Şebnem'in suçlarla dolu geçmişini ardında bırakıp hakkaniyetli bir hayat sürme çabası izleyiciyi derinden etkiliyor.

Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Nesrin Cevadzade, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Keskin ve Sumru Yavrucuk’un rol aldığı "Şahane Hayatım", çarşamba günleri saat 20.00'de NOW platformunda izleyici ile buluşuyor. Dizi, entrika, aşk, gerilim ve heyecanla dolu sahneleriyle dramatik ve sürükleyici anlar yaşatıyor.