-

Gözden kaçırmayın

Hudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandıHudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Şahane Hayatım dizisinin 25. bölümünde, aksiyon eksik olmadı. Şebnem ve Melisa, Onur'la olan savaşlarında büyük bir hamle yaparak Didem'in evini ateşe verdiler. Bu hareket, dizinin gerilim seviyesini yükselterek, Didem’in huzurunu kaçırma amaçlarını ekranlara yansıttı.

Dizinin karmaşık ilişkiler ağı daha da içinden çıkılmaz bir hal alırken, Didem ve Onur arasındaki tansiyon giderek artıyor. Didem, manipülasyon ve tehditlerle etrafındakileri kontrol etmeye çalışırken, özellikle Şebnem'i köşeye sıkıştırmak için Onur'u bir araç olarak kullanıyor.

Bu haftaki bölümde Onur, kendi geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalırken, Şebnem ve Melisa arasındaki dostluk ve birliktelik, ortak geçmişlerinden gelen hesaplaşmalarla daha da güçleniyor. İkili, birbirlerine olan desteğiyle gelecek planlarına umutla bakıyor.

Şahane Hayatım, her Çarşamba saat 20.00'de NOW platformunda izleyicilerle buluşuyor. Dizi, aşk, entrika ve gerilimi harmanlayarak, suç dolu geçmişlerle mücadele eden karakterlerin etkileyici hikayelerini sunuyor.